Από επιλεγμένους αμπελώνες του κάμπου της Νεμέας. Ημερομηνία τρυγητού μέσα Σεπτέμβρη. Κλασική ερυθρή οινοποίηση, με εκχύλιση 6-8 ημερών σε θερμοκρασία 22-25 oC. Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 14-15 oC. Συνδυάζεται με χοιρινό, κοκκινιστό, ζυμαρικά με κόκκινες σάλτσες, αλλαντικά, μαλακά μη αλμυρά τυριά.
Ζαχαριά Όμικρον Ερυθρός Ξηρός 750ml
4.60€
Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Αμπελώνες Ζαχαριά είναι ξηρό με διακριτικές γεύσεις μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και μαλακές τανίνες. Η αγιωργίτικη ποικιλία συνδυάζεται υπέροχα με ψητά κρέατα, σάλτσες ντομάτας και καρυκευμένες κουζίνες από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία. Σερβίρεται στους 15-20°C.
Σε απόθεμα