Κρασί «αργής συγκομιδής», του οποίου τα σταφύλια επιλέγονται όταν τα σάκχαρα είχαν περισσότερο χρόνο να μαζέψουν και να αναπτύξουν μια πιο γλυκιά γεύση. Κόκκινη κλασική μέθοδος παραγωγής κρασιού.
Νέστωρ Αβαρίνο Ερυθρός Ημίγλυκος 750ml
5.15€
Έντονο πορφυρό χρώμα, αρώματα ώριμων φρούτων. Μαλακό και ισορροπημένο στη γεύση με την γλυκύτητα του να δένει αρμονικά με την οξύτητα του.
Σε απόθεμα
Βάρος | 1.670 kg |
---|---|
ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ | |
ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ | |
ΦΙΑΛΗ | |
ΠΟΙΚΙΛΙΑ | |
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ | |
ΤΥΠΟΣ ΚΡΑΣΙΟΥ |