Για πρώτη φορά στα 135 χρόνια της ιστορίας της, δύο Metaxa Masters, ο τωρινός και ο επόμενος, συνεργάζονται, συνυπογράφοντας ένα προϊόν. Η νέα κυκλοφορία του Private Reserve, ενσαρκώνει την εξαιρετική και πλούσια γεύση του METAXA, με το μοναδικό craftmanship, χρησιμοποιώντας συστατικά ελληνικής προέλευσης, ενώ παράλληλα αποτελεί μία δήλωση ισχυρής δέσμευσης στη βιωσιμότητα. Το METAXA Private Reserve κυκλοφόρησε το 1992 και αποτελεί την πρώτη αυθεντική δημιουργία του 5ου Metaxa Master, του Κωνσταντίνου Ράπτη καθώς και την αφετηρία του Κωνσταντίνου Καλπαξίδη ως νέο Metaxa Master. Η αποκάλυψη του νέου Μetaxa Private Reserve Orama, έγινε στη Σάμο στις 24 Οκτωβρίου στο METAXA LIKNON, τον ιδιόκτητο αμπελώνα του Οίκου στη Σάμο, και οργάνωσαν από κοινού η Communication Effect
και η Blossom Advanced Communications. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Chef της βραδιάς ήταν ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ο οποίος επιμελήθηκε όλο το μενού. Το Private Reserve κυκλοφορεί μία φορά το χρόνο, σε μία μόνο παρτίδα με τέλεια χαρμάνια στο αποκορύφωμα της έκφρασης τους και για πρώτη φορά με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ράπτη και του Κωστή Καλπαξίδη.
Metaxa Private Reserve Orama 700ml
77.05€
Το Private Reserve METAXA Orama διαθέτει υπέροχα γλυκά και αρωματικά μοσχάτα κρασιά από βραβευμένα σταφύλια που καλλιεργούνται στις καταπράσινες ορεινές αναβαθμίδες της Σάμου από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό METAXA Orama. Για πρώτη φορά στην ιστορία το Private Reserve METAXA Orama υπογράφηκε από δύο METAXA Masters: τον Κωνσταντίνο Ράπτη και τον Κωνσταντίνο Καλπαξίδη.
Σε απόθεμα
Κατηγορίες ΠΟΤΑ, Κονιάκ-Μπράντυ