ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Πολιτική Επιστροφών
To www.cavamaniatis.gr σας προσφέρει για αγορά μέσα από τις σελίδες του προϊόντα που έχουν επιλεγεί με βασικό κριτήριο την άριστη ποιότητά τους, την καλή σχέση τιμής – ποιότητας, την τυπικότητά τους (δηλαδή να εκφράζουν στο μέγιστο τα οργανοληπτικά και τυπικά ποιοτικά κριτήρια του παραγωγού και της περιοχής απ’ όπου προέρχονται) και φυσικά, όλα τα προϊόντα αποθηκεύονται στις κατάλληλες συνθήκες συντήρησης ώστε να τα παραλαμβάνετε άριστα συντηρημένα.

Παραταύτα, μπορεί να υπάρξει περίπτωση να επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν. Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημερολογιακές ημέρες μετά την αγορά αναιτιολόγητα.

Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

Μας ενημερώνετε με γραπτό μήνυμα για το πρόβλημα που παρατηρήσατε στο info@cavamaniatis.gr αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας στο θέμα του μηνύματος. Απαραίτητη προϋπόθεση αντικατάστασης να μας επιστραφεί ανέξοδα το εν λόγω προϊόν ώστε να ενημερωθεί κι ο παραγωγός για το ελάττωμα. Η αντικατάστασή του γίνεται μετά την παραλαβή του «ελαττωματικού» από το www.cavamaniatis.gr.

Ακύρωση Παραγγελίας
Δεχόμαστε την ακύρωση μιας παραγγελίας αδαπάνως για τον πελάτη εφόσον η παραγγελία ακυρωθεί πριν από την αποστολή της. Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει αποσταλεί παραγγελία και πριν την παράδοσή της, ο πελάτης επιβαρύνεται μόνον με τα σχετικά έξοδα μεταφοράς. Η επιβάρυνση αυτή ισχύει και σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας που, για οποιονδήποτε λόγο, αποστέλλεται στον πελάτη χωρίς επιβάρυνση αποστολής.

Δεν αποδεχόμαστε ακύρωση ή επιστροφή παραγγελίας μετά την παραλαβή της από τον πελάτη.
Δεχόμαστε ακύρωση παραγγελίας μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί από το κατάστημά μας για παράδοση. Στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι ακόμα σε εμάς, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, ενημερώνοντάς μας με γραπτό μήνυμα στο info@cavamaniatis.gr και θα την ακυρώσουμε άμεσα επιστρέφοντάς σας το ποσό που έχετε ήδη πληρώσει.

Δεν αποδεχόμαστε ακύρωση ή επιστροφή παραγγελίας μετά την παραλαβή της από τον πελάτη. Επίσης, αν τα προϊόντα της παραγγελίας είναι ειδική παραγγελία (προσωποποιημένα με χάραξη, ή προσωποποιημένη ετικέτα ή είναι προϊόντα που έχουν βρεθεί/εισαχθεί ειδικά για εσάς) δεν μπορεί να ακυρωθεί η παραγγελία παρά μόνο εντός 24 ωρών από την τοποθέτησή της.

Πολιτική επιστροφών

Η Cava Maniatis σας προσφέρει για αγορά προϊόντα που έχουν επιλεγεί με βασικό κριτήριο την άριστη ποιότητά τους, την καλή σχέση τιμής-ποιότητας, την τυπικότητά τους (δηλαδή να εκφράζουν στο μέγιστο τα οργανοληπτικά και τυπικά ποιοτικά κριτήρια του παραγωγού και της περιοχής απ’ όπου προέρχονται) και φυσικά, όλα τα προϊόντα αποθηκεύονται στις κατάλληλες συνθήκες συντήρησης ώστε να τα παραλαμβάνετε άριστα συντηρημένα.

Παραταύτα, μπορεί να υπάρξει περίπτωση να επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν. Αυτό μπορεί να γίνει σε περιπτώσεις όπου το προϊόν είναι χαλασμένο ή εμφανίζει αλλοιώσεις / είναι ελαττωματικό, χωρίς κανένα περιορισμό. Η επιστροφή μπορεί να γίνει εφ’ όσον το πρόβλημα διαπιστωθεί από εσάς και μας πληροφορήσετε σχετικά, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

Μας ενημερώνετε με γραπτό μήνυμα στο info@cavamaniatis.gr ή και τηλεφωνικά στο 2721 069622 για το πρόβλημα που παρατηρήσατε. Θα πρέπει να έχετε διαθέσιμο τον αριθμό της παραγγελίας σας. Απαραίτητη προϋπόθεση αντικατάστασης να μας επιστραφεί, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, το εν λόγω προϊόν ώστε να ενημερωθεί κι ο παραγωγός για το ελάττωμα. Η αντικατάστασή του γίνεται μετά την παραλαβή του «ελαττωματικού» από την Cava Maniatis.

Επιστροφή Χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας ή επιστροφής προϊόντων

Όλες οι επιστροφές χρημάτων γίνονται με πίστωση του λογαριασμού του πελάτη. Η Cava Maniatis δεσμεύεται η επιστροφή να γίνεται το συντομότερο δυνατόν. Η διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε διάστημα από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας, από τη στιγμή που την έχετε παραλάβει, τα προϊόντα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε μαζί με τα αντίστοιχα παραστατικά (απόδειξη, τιμολόγιο). Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα σας επιστρέψουμε το σύνολο των χρημάτων αφαιρώντας τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Όλες οι επιστροφές χρημάτων γίνονται είτε με πίστωση του λογαριασμού του πελάτη (σε περίπτωση που έγινε κατάθεση), είτε με πίστωση της κάρτας του μέσω της οποίας έγινε η αρχική είσπραξη . Το www.cavamaniatis.gr δεσμεύεται η επιστροφή να γίνεται το συντομότερο δυνατόν. Ανάλογα με τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων, η διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε διάστημα από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες.