ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το κόστος αποστολής ανέρχεται στο ποσό των 2.90 ευρώ τα πρώτα 2 κιλά και 1.00 ευρώ το κάθε επιπλέον κιλό.

Δυσπρόσιτες περιοχές μέχρι 2 κιλά κόστος αποστολής ανέρχεται 4,00€

Δυσπρόσιτες περιοχές για κάθε επιπλέον κιλό +2,00€

Η πρώτη αλλαγή είναι χωρίς χρέωση. Ωστόσο σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής ή παραπάνω αλλαγών, το κόστος ανέρχεται στα 6 ευρώ για κάθε αλλαγή.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι θα πρέπει να ελέγξετε εάν η περιοχή που έχετε δηλώση για να παραλάβετε τα προϊόντα μας, δεν ανήκουν σε δυσπρόσιτη περιοχή. Μπορείτε να ελέγξετε την περιοχή σας στην ιστοσελίδα της sppedex εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Από τη στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας η αποστολή της θα πραγματοποιηθεί εντός 1-5 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Παράδοση προϊόντων – Αποστολή εγγράφων

  1. Τα προϊόντα που αγοράζει ο Πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση την οποία ο Πελάτης κατά την εγγραφή του δηλώνει ως διεύθυνση παραλαβής. Στον Πελάτη θα παραδίδεται επίσης αντίγραφο του τιμολογίου πώλησης και του δελτίου αποστολής. Οι παραδόσεις θα γίνονται επί αποδείξει, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.

Παράδοση εντός της Ελληνικής Επικράτειας

  1. Η ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ θα κάνει τις παραδόσεις των προϊόντων με τη Speedex
  2. Η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει:

α) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση

β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών

γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας η ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο τηλ: 2721 069622 τις εργάσιμες ημέρες από 9.00 έως 14.00.