Αμπελώνας
Το Κατσανό και η Γαιδουριά είναι δύο πολύ σπάνιες τοπικές ποικιλίες οι οποίες καλύπτουν λιγότερο από το 1% του αμπελώνα. Τα σταφύλια συλλέγονται από ιδιόκτητους αμπελώνες στο Μεγαλοχώρι και το Ακρωτήρι. Τα αμπέλια είναι άνω των 30 ετών.
Οινοποίηση
Προζυμωτική κρυοεκχύλιση για 4-6 ώρες ακολουθούμενη από κλασσική λευκή οινοποίηση. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και παραμονή με οινολάσπες για 4 μήνες.
Συνδυασμοί
Σαλάτες , θαλασσινά, ψάρια, ζυμαρικά με απαλές σάλτσες
Δυναμικό παλαίωσης
3-5 χρόνια
Παραγωγή
4.000 φιάλες