Η προέλευση αυτού είναι συνεργαζόμενοι αμπελώνες στην περιοχή της Νεμέας. Με έδαφος αμμοπηλώδες και ποικιλιακή σύνθεση Αγιωργίτικο 100%. Ο τρύγος πραγματοποιείται το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με ελεγχόμενη θερμοκρασία, 17-20ºC για 15 ημέρες περίπου. Παλαίωση 3-4 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια δεύτερης χρήσης. Με δυνατότητα παλαίωσης 2-3 έτη.
Κτήμα Κοκοτού Τρείς Λόφοι 750ml
9.85€
Κρασί με λαμπερό ρουμπινί χρώμα και ευχάριστο αρωματικό προφίλ, με έντονο χαρακτήρα κόκκινων φρούτων (δαμάσκηνο, βύσσινο) που πλαισιώνεται με νότες μπαχαρικών. Στο στόμα εμφανίζεται κομψό και ισορροπημένο, με στρογγυλές τανίνες και ευχάριστη, φρουτώδη επίγευση. Εξαιρετικός συνοδός για μεσογειακή κουζίνα με ήπιες κόκκινες σάλτσες, ήπια κόκκινα κρέατα, κίτρινα τυριά, αλλαντικά και φρούτα εποχής. Σερβίρεται στους 14οC.
Σε απόθεμα