Έχοντας κληρονομήσει το «βαρύ» όνομα του οινοποιού Αντωνόπουλου, όπως και τα αμπέλια του, ο Γιάννης Χαλκιάς, ο Μιχάλης Προμπονάς και ο Σωτήρης Καραγιάννης από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 πειραματίζονται δημιουργικά. Σε υψόμετρο 900 μέτρων, στην περιοχή Δεμέστιχα σε ένα εγκαταλελειμμένο αμπελοτόπι, που επί Achaia Claus είχε ζήσει δόξες, η ομάδα δημιουργεί μια ευρύτατη γκάμα κρασιών με μεγάλη απήχηση στην Ελληνική αγορά.
Αντωνόπουλου Ρομπόλα 750ml
19.35€
Ανοιχτό κίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες και αρώματα από εσπεριδοειδή, ροδάκινο και λευκά άνθη σε φόντο φρυγανισμένου ψωμιού. Στο στόμα χαρακτηρίζεται από μέτριο σώμα, τραγανή οξύτητα και φρουτώδη επίγευση με μεταλλικές νότες που διαρκεί. Ιδανικό ως aperitif αλλά και ως συνοδευτικό σε σαλάτες, ψάρι και ελαφριά καλοκαιρινή κουζίνα. Σε ιδανικές συνθήκες συντήρησης μπορείτε να το απολαύσετε για 4 χρόνια ακόμη. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 12°C
Σε απόθεμα