Η μύτη είναι πολύπλοκη συνδυάζοντας γλυκά μπαχαρικά όπως κανέλα και γαρίφαλο, με αποξηραμένα φρούτα όπως βερίκοκο, δαμάσκηνο και σταφίδες. Η ωρίμαση σε βαρέλι για τρία χρόνια προσδίδει έναν μελένιο, μεταξένιο χαρακτήρα, ενώ η τραγανή οξύτητα και οι νότες λεμονιού και μελιού ενισχύουν την απαραίτητη φρεσκάδα και ισορροπία. Δυνατότητα για μακρά παλαίωση.
Ανάμιξη επιλεγμένων εσοδειών 2005 – 2006 – 2007. Ελάχιστη παραμονή 8 έτη σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Χαρακτηριστικά: Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα. Γεμάτο σώμα. Νότες αποξηραμένου βερίκοκου, σουλτανίνας, σύκων, μελάσας και μαύρης σοκολάτας. Η λεμονάτη οξύτητα προσθέτει δομή και εξισορροπεί τη γλυκύτητα, ενώ η κομψή και μακρά επίγευση ξεδιπλώνει στρώματα ζαχαρωμένης φλούδας πορτοκαλιού, μαρμελάδας βερίκοκου και γλυκών μπαχαρικών.