H ευεργετική επίδραση της Καλοκαιρινής Αιγαιοπελαγίτικης αύρας βοηθά τις χαρισματικές ποικιλίες της Κρήτης να δώσουν απλόχερα ένα ιδιαίτερο κρασί με έντονα ανθικά, φρουτώδη και βοτανικά αρώματα. Ξεχωρίζουν για την έντασή τους το τριαντάφυλλο και το γιασεμί, το κίτρο, το περγαμόντο και το ροδάκινο καθώς και η λουίζα με το βασιλικό. Το κρασί χαρακτηρίζεται από έντονη, μακρά και γλυκιά επίγευση φλούδας πορτοκαλιού και ροδάκινου.
Γευστικοί Συνδυασμοί
Απεριτίφ, Σαλάτες Λαχανικών Απλές, Πλατό τυριών, φρούτα.