Κληρονόμος μιάς μακράς βραζιλιάνικης παράδοσης, το Cachaça Janeiro παρασκευάζεται στην πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο, σε ένα αποστακτήριο που ιδρύθηκε το 1886. Η ιδιαίτερη συσκευασία του εμπνέεται από το διάσημο όρος Sugarloaf του Ρίο ντε Τζανέιρο που έχει θέα στον κόλπο Guanabara.
Μη παλαιωμένα αποστάγματα ζαχαροκάλαμου
Consumption Tips
Σκέτο ή ανάμεικτο με φρούτα. Και για κοκτέιλ ..
Μια πραγματική Caïpirinha πρέπει να γίνει με cachaça. Η Caïpirinha είναι το πιο δημοφιλές κοκτέιλ της Βραζιλίας, ειδικά για όσους πάνε στην παραλία.
5 cl Janeiro cachaça, 1 λάιμ, 2 κουταλιές ζάχαρη άχνη, παγάκια.
1. Τοποθετήστε μερικούς κύβους λάιμ σε ένα ποτήρι Janeiro και προσθέστε τη ζάχαρη
2. Συνθλίψτε τους κύβους λάιμ για να βγάλετε το χυμό
3. Συνθλίψτε μερικά παγάκια και προσθέστε στο ποτήρι
4. Καλύψτε με Janeiro cachaça και ανακατέψτε.