Τα άγρια μούρα και ένα είδος άγριου δαμάσκηνου μαζεύονται το φθινόπωρο μετά τους πρώτους παγετούς . Αυτό μας δίνει μια γλυκύτητα μαζί με ελαφριές πικρές νότες δαμάσκηνου. Το τελικό μίγμα είναι ένα έντονο κόκκινο τζιν λικέρ που αναβλύζει έντονες πικρές και γλυκές γεύσεις φρούτων.
To 1863 ο προπάππους της οικογένειας Hayman αγόρασε μια εταιρεία παραγωγής τζιν στο Λονδίνο. Εκεί παρήγαγε μια πληθώρα από premium τζιν. Από τότε, η οικογένεια Hayman έχει ένα μοναδικό σκοπό, να φτιάχνει εξαιρετικά βοτανικά τζιν. Σήμερα, η 5η γενιά διοικεί την επιχείρηση και εξάγει το αυθεντικό λονδρέζικο τζιν, σε περισσότερες από 40 χώρες. Με βασικό χαρακτηριστικό έναν παλιό χάλκινο αποστακτήρα, που ονομάζεται Marjorie, η οικογένεια Hayman δημιουργεί όλη τη σειρά από τα παραδοσιακά της τζιν.