Το Single Malt ουίσκι της ετικέτας Glenglassaugh με γενέτειρα την Σκωτία παράγεται από ένα μόνο αποστακτήριο και έχει ως πρώτη ύλη αποκλειστικά βυνοποιημένο κριθάρι, μαγιά και νερό.
Η master blender Rachel Barrie επιλέγει προσεκτικά μερικά από τα καλύτερα βαρέλια του αποστακτηρίου και τα εμφιαλώνει σαν single casks, full natural και non chill filtered. Το διαμαντάκι από το Glenglassaugh Distillery που διάλεξε και εμφιάλωσε για το Greek Whisky Association, είναι αποσταγμένο το 2012 και το βαρέλι Νο.3415 που πριν περιείχε bourbon, χάρισε 223 αριθμημένες φιάλες στους 60,2% και συνολική παλαίωση περίπου 9,5 έτη. Το χρώμα του είναι ανοιχτό χρυσό και στη μύτη κυριαρχούν η μπανάνα, το μέλι, μια αίσθηση μούρων και κύματα αλατισμένης βανίλιας ενώ στο στόμα ακολουθούν αρκετοί ψημένοι ξηροί καρποί, κανέλα και θαλασσινό αλάτι με αλμυρή καραμέλα.