Τοποθέτησε την ζάχαρη μέσα σε χάλκινα καζάνια ώστε να την καβουρδίσει και να ξεκινήσει να την καραμελώνει. Όταν η ζάχαρη άρχισε να αποκτά μια πιο σκούρα απόχρωση ήταν έτοιμη να μετατραπεί σε αλκοόλ.
Ακολούθησε η ξεκούρασή της για 3 με 4 ολόκληρους μήνες σε βαρέλια, και στην συνέχεια ήταν η σειρά του Celar Marter να βάλει την τελική του πινελιά. Επίλεξε το Citadelle Reserve καθώς θεώρησε πως ο ανθικός του χαρακτήρας θα ήταν ιδανικός για να απογειώσει τη νέα αυτή δημιουργία. Το ανάμειξε με 35-40 γρ. από την παλαιωμένη του ζάχαρη και στην συνέχεια τοποθέτησε το μείγμα του και πάλι στα βαρέλια για αρκετούς μήνες ώσπου να ομογενοποιηθεί. Το τέλειο blend είχε ήδη δημιουργηθεί…
Όψη: Διαυγής, χρυσαφένια
Μύτη: Φρέσκια και έντονη με αρώματα από άρκευθο, φλούδες πορτοκαλιού και καρδάμωμο που στην συνέχεια γίνονται πιο βοτανικά και ανθικά και αναδύουν νότες από γιασεμί και αγιόκλιμα, μάραθο και κύμινο. Στο τέλος, υπάρχει και μία υποψία καφέ.
Γεύση: Ανθική, μπαχαρένια και με μια αίσθηση ξύλου, με αρώματα από κόλιανδρο, βιολέτα, ρίζα αγγελικής, κύμινο, δημητριακά της Guinea (γνωστά και ως Grains of Paradise) και γλυκόριζα.
Σώμα: Πλούσιο και κομψό σώμα με ένα πικρόγλυκο προφίλ και αρώματα από καραμελωμένη φλούδα λεμονιού, αψιθιά, γλυκάνισο και αμύγδαλο. Το στόμα εξελίσσεται και αναδύει νότες μπαχαρικών με αρώματα από μοσχοκάρυδο, κανέλα και πιπέρι.