Η floral εκδοχή του Μοσχοφίλερου. Η ΑΣΤΕΡΟΠΗ παράγεται από επιλεγμένα σταφύλια Μοσχοφίλερου με έντονο μωβ χρώμα. Η ζύμωση πραγματοποιείται στους 15°C, αφού έχει προηγηθεί κρυοεκχύλιση 24 ωρών στους 10°C. Στη συνέχεια, ακολουθεί παραμονή του φρέσκου οίνου με τις φίνες οινολάσπες του για 2 μήνες. Φρέσκο και νόστιμο κρασί με σομόv χρώμα και ροζ αvταύγιες, έντονα ποικιλιακά αρώματα τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών, δροσερή οξύτητα, γεμάτο και ισορροπημένο στόμα, και τέλος επίγευση μακράς διάρκειας.
Κτήμα Παναγόπουλος Αστερόπη 750ml
8.80€ 7.04€
Συνοδεύει άριστα δροσερές σαλάτες, τηγανιτά ψάρια και ζυμαρικά με λευκές σάλτσες. Κατάλληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος 8-9 οC.
Σε απόθεμα
Βάρος | 1.700 kg |
---|---|
ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ | |
ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ | |
ΦΙΑΛΗ | |
ΠΟΙΚΙΛΙΑ | |
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ | |
ΤΥΠΟΣ ΚΡΑΣΙΟΥ |