ο 1879, ο Lars Olsson Smith ήταν πρωτοπόρος στη συνεχή απόσταξη: Αντί για τις συνηθισμένες τρεις ή τέσσερις φορές, η βότκα αποστάχθηκε αμέτρητες φορές. Σήμερα, όπως και τότε, η Absolut παράγεται στο Åhus στη νότια Σουηδία. Αυτή είναι και η περιοχή όπου γεννήθηκε ο L.O. Smith και από όπου προέρχονται τα κύρια συστατικά, το σιτάρι και το νερό. Ονομάζουμε αυτή τη διαδικασία μας «Από Μια Πηγή» (One Source).
Συμβουλές για την κατανάλωση: Γεμίστε ένα ποτήρι με παγάκια. Προσθέστε Absolut 100.
Συστατικά: Χειμερινό σιτάρι, καθαρό νερό