Bourbon ονομάζεται το ουίσκι που παρασκευάζεται σε οποιαδήποτε Αμερικάνικη πολιτεία, αρκεί να τηρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές. Τα σιτηρά που χρησιμοποιούνται να περιέχουν τουλάχιστον 51% καλαμπόκι, να παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια (καπνισμένα εσωτερικά) και να τηρούνται τα όρια ποσοστού οινοπνεύματος κατά την απόσταξη (80%), παλαίωση (62.5%) και εμφιάλωση (40%). Η Wild Turkey παράγει ουίσκι με υψηλή περιεκτικότητα σε σίκαλη δίνοντας πικάντικο και πιο ώριμο προφίλ γεύσης.Το ουίσκι παλαιώνει για περισσότερο από τα περισσότερα άλλα bourbon, κυρίως 6-8 χρόνια δίνοντας μια στρογγυλή και πιο σύνθετη γεύση.
Wild Turkey 700ml
30.00€
Πλούσια γεύση αμυγδάλων, μελιού και μαύρων φρούτων.
Σε απόθεμα
Βάρος | 1.38 kg |
---|---|
ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ | |
ΦΙΑΛΗ | |
ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ | |
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ |