Απόσταγμα Μοσχάτο Αμβούργου
Η Θεσσαλία δεν απέκτησε τυχαία το όνομα της πιο φημισμένης Ελληνικής περιοχής στην παραγωγή αποσταγμάτων σταφυλιού. Στις ημιορεινές και άγονες πλαγιές της, από τις παρυφές της Πίνδου ως τους πρόποδες του Ολύμπου, ευδοκιμεί η αρωματικότερη ερυθρωπή ποικιλία σταφυλιών, το Μοσχάτο Αμβούργου.
Σταφύλια αποκλειστικά από την προνομιούχο αυτή περιοχή προμηθεύεται η οικογένεια Τσιλιλή για την παραγωγή του μοναδικού αυτού αποστάγματος, που θα πλημμυρίσει το ποτήρι σας με τα αρώματα μιας ανθισμένης τριανταφυλλιάς και θα εκπλήξει ευχάριστα τον ουρανίσκο σας με τη μεταξένια του γεύση.
Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, χαρείτε το στους 120 C. Ίσως το αρωματικότερο Ελληνικό αλκοολούχο ποτό.