Αµπελώνες Πύργου, Μεγαλοχωρίου και Ακρωτηρίου. Η ιδιαίτερη, σπάνια, ποικιλία που τη συναντά κανείς σε λιγότερο από το 4% του σαντορινιού αµπελώνα. Οινοποίηση στα αποβοστρυχωµένα σταφύλια πραγματοποιείται κρυοεκχύλιση 5-7 ημερών. Η ζύµωση πραγματοποιήθηκε µε γηγενείς ζύµες υπό ελεγχόμενη θεοκρασία από 22 έως 24°C. Ωρίµανση σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για 18 µήνες και ακολούθως στην δεξαμενή για 12 μήνες. Εµφιάλωση αφιλτράριστο.
Χατζηδάκης Μαυροτράγανο 750ml
43.40€
Έντονο κόκκινο λαμπερό χρώµα. Αρώµατα κόκκινων φρούτων του δάσους, πικρής σοκολάτας, καπνού και ορυκτότητας. Στόµα δυνατό µε έντονες ταννίνες, υψηλή οξύτητα και µακρά επίγευση. Συνοδεύει κόκκινα κρέατα µε καρυκεύματα, κυνήγι, φαγητά κατσαρόλας µε σάλτσες καθώς και κίτρινα τυριά µεγάλης ωρίµανσης. Προτεινόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος στους 22-24°C. Επιδέχεται παλαίωση για περισσότερο από 10 χρόνια.
Σε απόθεμα