1967: Η πρώτη «επίσημη» σελίδα της ιστορίας της ΕΠΟΜ (Ένωση Ποτοποιών Μυτιλήνης) και του ούζου ΜΙΝΙ γράφτηκε στην προκυμαία, όταν 17 ποτοποιοί έδωσαν τα χέρια κι ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια συλλογική προσπάθεια με κοινό όραμα: την εξάπλωση του αγαπημένου τους ούζου σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Αυτή ήταν η αρχή μιας επιτυχημένης, σταθερά ανοδικής πορείας. Η ΕΠΟΜ είναι η συνέχεια μιας πολύχρονης παράδοσης, με συσσωρευμένη εμπειρία, τεχνική και μεράκι η οποία με το πέρασμα των χρόνων, εξελίχτηκε σε μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής ούζου στην Ελλάδα.
Συμβουλές για την κατανάλωση: Το ιδανικό σερβίρισμα του ούζου: Σερβίρετε πρώτα το ούζο, κατόπιν το κρύο νερό και μετά τα παγάκια