Η λευκή σαμπάνια Brut Premier της Louis Roederer είναι ένας αφρώδης οίνος, κάτι που οφείλεται στο ότι η ζύμωση της γίνεται σε 2 στάδια, με την δεύτερη να εκτελείται στο μπουκάλι μετά την εμφιάλωσή της. Η σωστή θερμοκρασία σερβιρίσματος είναι 8ºC με 10ºC και προκειμένου να την διατηρήσετε κρύα, τοποθετήστε την σε μία σαμπανιέρα με πάγο και νερό. Για το σερβίρισμα της προτιμήστε ένα ψιλόλιγνο ποτήρι, σε σχήμα τουλίπα. Το στενό του στόμιο θα διατηρήσει το άρωμα και τις φυσαλίδες της σαμπάνιας περισσότερο χρόνο. Ο συνδυασμός των ποικιλιών Chardonnay, Pinot Noir και Pinot Meunier δίνει στη σαμπάνια σώμα, φρεσκάδα και λεπτή γεύση.
Βάρος | 1.90 kg |
---|---|
ΦΙΑΛΗ | |
ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ | |
ΞΗΡΟΤΗΤΑ | |
ΠΟΙΚΙΛΙΑ | |
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ |