Τα σταφύλια από διαφορετικά αγροτεμάχια οινοποιούνται ξεχωριστά σε ανοξείδωτες δεξαμενές και στη συνέχεια παλαιώνονται σε δρύινα βαρέλια (δεύτερη πλήρωση) για 18 μήνες. Αυτός ο τρύγος εμφιαλώθηκε σε μια ημέρα φρούτων σύμφωνα με το σεληνιακό ημερολόγιο, για να επιτρέψει στο κρασί να εκφραστεί πλήρως. Η συγκομιδή των σταφυλιών γίνεται με το χέρι, σε μικρά κιβώτια των 20 κιλών. Κάθε αγροτεμάχιο συγκομίζεται ξεχωριστά προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη ωρίμανση ολόκληρης της καλλιέργειας. Τα σταφύλια στη συνέχεια ταξινομούνται προσεκτικά. Οι αμπελώνες καλλιεργούνται με βιώσιμο τρόπο, χρησιμοποιώντας πρακτικές όπως οι καλλιέργειες εδαφοκάλυψης και το όργωμα.