Φανταστείτε ένα πλούσιο γεύμα με μεγάλη ποικιλία από μεζεδάκια (θαλασσινά, τηγανητά), από αυτά που “φωνάζουν” για φρέσκο λεμόνι, προκειμένου η φρεσκάδα του να τα απογειώσει. Αυτό το ρόλο αναλαμβάνει το Thema από το Κτήμα Παυλίδη, με τα λεμονάτα αρώματά του και την ζωντανή οξύτητά του, και βγάζει την αποστολή του εις πέρας με χαρακτηριστική ευκολία. Η επιτυχία του δημοφιλούς αυτού Ελληνικού κρασιού δεν οφείλεται σε ένα μυστικό, αλλά σε πολλά. Ανάμεσά τους το εξαιρετικό terroir της Δράμας, το ψυχρό κλίμα στον Βόρειο αυτό αμπελώνα, η προσεκτική οινοποίηση, και βέβαια το χαρμάνι, που “ποντάρει” τόσο στα φρέσκα αρώματα, όσο και στην δυνατή οξύτητα. Η εφαρμογή του τρύγου κατά τη διάρκεια της νύχτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα, έχει σα σκοπό τη διατήρηση του δυναμικού της κάθε ποικιλίας. Η προζυμωτική εκχύλιση σε χαμηλή θερμοκρασία, η πίεση σε χαμηλές τιμές και η ζύμωση σε ελεγχόμενες συνθήκες, βοηθούν στην εξαγωγή του δυναμικού αυτού. Ο οίνος έπειτα παραμένει για 3 μήνες με τις λάσπες του, οι οποίες του προσδίδουν όγκο στο στόμα.
Παυλίδη Thema Λευκός 750ml
15.00€
Ένα όμορφο και έντονο λευκό κρασί που μπήκε στη λίστα των Ελληνικών best-sellers με την αξία του. Δροσιστικό και ευχάριστο, με πεντακάθαρα λεμονάτα αρώματα και όμορφη οξύτητα, το λευκό Θέμα του Κτήματος Παυλίδη αναδεικνύει τις θαλασσινές γεύσεις του καλοκαιριού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Σε απόθεμα