Το KI NO BI Kyoto Dry Gin δημιουργείται με ιαπωνικά βότανα όπως κίτρινο yuzu από το βόρειο τμήμα του νομού Κιότο, τσιπς ξύλου akamatsu (ιαπωνικό κόκκινο πεύκο), μπαμπού, τσάι gyokuro από την περιοχή Uji και πράσινα μούρα sanshō (ιαπωνικό πιπέρι). Εμφιαλωμένο σε 45,7% abv, το KI NO BI χρησιμοποιεί βάση αποστάγματος ρυζιού και καθαρό υπόγειο νερό που προέρχεται από τη διάσημη περιοχή ζυθοποιίας Fushimi. Κατακτώντας όχι μόνο την επιστήμη της απόσταξης, όπως έχουν κάνει και άλλοι, αλλά και την πανάρχαια τέχνη της ανάμειξης, διαχωρίζουμε τα βότανα στο τζιν μας σε 6 στοιχεία: Βάση, Εσπεριδοειδή, Τσάι, Φυτικό, Μπαχαρικό και Φρουτώδες & Λουλουδάτο, και αποστάζουμε κάθε κατηγορία ξεχωριστά. Στη συνέχεια, τα αναμειγνύουμε σε τέλεια αρμονία για να δημιουργήσουμε τη χαρακτηριστική γεύση KI NO BI.
KI NO BI Kyoto Dry Gin 700ml
63.70€
Το KI NO BI που σημαίνει “Η ομορφιά των εποχών” είναι εμπνευσμένο από την παράδοση και αποστάζεται, αναμειγνύεται και εμφιαλώνεται στο Κιότο. Το τζιν αυτό είναι φτιαγμένο σε αναγνωρίσιμα ξηρό στυλ, αλλά με ξεχωριστή ιαπωνική προφορά.
Σε απόθεμα