Το Cordon Negro μας παρασκευάζεται με ανάμειξη τριών τοπικών σταφυλιών: το Macabeo, το Xarel.lo και το Parellada. Είναι όλα επιλεγμένα και πιεσμένα στο οινοποιείο μας στο Sant Sadurní όπου, μετά από δέκα ημέρες, η πρώτη ζύμωση ολοκληρώνεται. Στη συνέχεια, ο χυμός αποσαφηνίζεται, αναμειγνύεται, εμφιαλώνεται και αποθηκεύεται βαθιά στα κελάρια μας, όπου, μετά από 10-14 μήνες, επιτυγχάνεται δευτερογενής ζύμωση και πλήρης ωριμότητα.
Freixenet Cordon Negro 750ml
12.20€
Είναι το πιο δημοφιλές cava Freixenet και το Νο.1 στους εισαγόμενους αφρώδεις οίνους στον κόσμο.
Σε απόθεμα
Κατηγορίες Αφρώδεις Οίνοι, ΚΡΑΣΙ, Λευκά