Τα κύρια βοτανικά του – πράσινη πικρή φλούδα από πορτοκάλι, κόλιανδρος, γλυκόριζα και ρίζα αγγελικής. Διαβρέχεται για περισσότερο από 24 ώρες σε ουδέτερο απόσταγμα από ζαχαροκάλαμο και στη συνέχεια αραιώνεται σε 43% vol με νερό που προέρχεται από τα βουνά Taisetsu.
Με διαυγές χρώμα, ανθικά αρώματα στην μύτη με νότες εσπεριδοειδών με επίμονα yuzu. Φρέσκο και ισορροπημένο στο στόμα με νότες πιπεριάς και ενδείξεις πράσινου τσαγιού και μούρων. Πιπέρι Sansho με άρωμα yuzu στην επίγευση του.