Αμπελώνας στις περιοχές Καλλιθέα και Περιστέρα Αχαΐας σε υψόμετρο από 150 έως 300 μέτρα. Έδαφος αμμοαργιλώδες με παραγωγή 1000 κιλά στο στρέμμα. Ζύμωση και εκχύλιση με ήπιες αναδεύσεις και χαμηλές θερμοκρασίες που φτάνουν τους 19°C. Παραμονή σε 3ης και 4ης χρήσης δρύινα βαρέλια 225lt για 12 μήνες. Χαρακτηρίζεται από κόκκινο χρώμα με καστανές ανταύγειες, με αρώματα μαρμελάδας κερασιού, δαμάσκηνου, βανίλιας, κανέλλας. Στο στόμα είναι εύγευστο, μεσαίου όγκου, με καλοδομημένες τανίνες. Συνδυάζεται με ζυμαρικά με κόκκινες σάλτσες και κρέας, κεφτέδες, μπριζόλα, πίτσα, συκώτι στα κάρβουνα, αλλαντικά και σκληρά τυριά.Σε ιδανικές συνθήκες συντήρησης μπορείτε να το απολαύσετε για 6 χρόνια ακόμη. Σερβίρετε στους 18οC.
Αντωνόπουλου Ιδιωτική Συλλογή Ερυθρός 750ml
9.95€
Βαθυκόκκινο χρώμα, αρμονική συνύπαρξη αρωμάτων παλαίωσης και αρωμάτων ξηρών καρπών, κακάο και κόκκινων φρούτων. Συνοδεύει ψητό κόκκινο κρέας, κυνήγι, πιάτα της ελληνικής κουζίνας και τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Σε απόθεμα
Βάρος | 1.720 kg |
---|---|
ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ | |
ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ | |
ΦΙΑΛΗ | |
ΠΟΙΚΙΛΙΑ | |
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ | |
ΤΥΠΟΣ ΚΡΑΣΙΟΥ |