Στουπάκη Καζανιστό Ούζο 200ml

4.35

Το “1900” στα ανατολικά του αιγαίου, στη Χίο, που ήταν ακόμα υπό τουρκική κατοχή, ο Ιωάννης Στουπάκης, πατέρας εφτά παιδιών, ξεκινούσε με ένα καζάνι απ’ το Τάλλαρος στον κάμπο της Χίου, για να πάει στον Δαφνώνα, τη γενέτειρά του, προκειμένου να ασχοληθεί με αγροτικές εργασίες, με το ελαιόλαδο και την παραγωγή ούζου.

Κατηγορίες ,
Είστε από 18 ετών και άνω; Η παρούσα ιστοσελίδα απαιτεί να είστε από 18 ετών και άνω. Αν είστε κάτω από 18 ετών παρακαλώ επιλέξτε Έξοδος.