Ο τρύγος έγινε με το χέρι και τα σταφύλια παρέμειναν σε ψυκτικό θάλαμο για 12 ώρες πριν το πιεστήριο. Απ’ ευθείας πίεση στεμφύλων με ζύμωση υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία ( 18˚C) και γηγενείς ζύμες. Το κρασί ωρίμασε με τις οινολάσπες για 40 ημέρες και εμφιαλώθηκε αφιλτράριστο. Ένα συλλεκτικό Ασύρτικο από το οινοποιείο Χατζηδάκη .Αιχμηρό ,με βαθιά ορυκτότητα που και τραγανή οξύτητα ,προσφέρει με την εκφραστικότητα του μια δυνατή εμπειρία σε αυτόν που θα το δοκιμάσει.
Χατζηδάκης Σαντορίνη 750ml
29.60€
Απαλό κίτρινο χρώμα και χρυσοκίτρινες ανταύγειες με λεπτά αρώματα εσπεριδοειδών, λευκών ανθέων και έντονη ορυκτότητα. Δυνατή γεύση με πλούσιο σώμα και χαρακτηριστική τη φρεσκάδα της οξύτητας και τις ορυκτές νότες της Σαντορίνης. Μεγάλη επίγευση.Πρόταση σερβιρίσματος: Θαλασσινά, λιπαρά ψάρια αλλά και πουλερικά, ροζέ κρέατα, ζυμαρικά και κίτρινα τυριά.. Σερβίρεται στους 12-14˚C.
Σε απόθεμα