Ο John Jameson ίδρυσε το αποστακτήριό του στο Δουβλίνο, το 1780, για να πραγματοποιήσει τη φιλοδοξία του να επιτύχει την παραγωγή του, όσο το δυνατόν υψηλότερης ποιότητας, ουίσκι. Σήμερα το Jameson παρασκευάζεται στο δικό μας αποστακτήριο Midleton, Co Cork, στην Ιρλανδία, ακολουθώντας την παράδοση του ιδρυτή μας με τη χρήση των καλύτερων συστατικών και την τριπλή απόσταξη για να επιτύχει τη χαρακτηριστική του απαλότητα.
Συστατικά: Νερό, κριθάρι και καλαμπόκι
Συμβουλές για την κατανάλωση:Απολαύστε το Jameson Irish Whiskey σκέτο, με πάγο, με μαζί με καλής ποιότητας ginger ale και μια στυμμένη φέτα λάιμ.