Η Corralejo Reposado ωριμάζει διαδοχικά για 4 μήνες σε 3 διαφορετικά βαρέλια: Από Γαλλική και Αμερικανική δρύ, και από λευκή δρύ. Αυτή είναι μιά μοναδική μέθοδος επιρροής στη γεύση της Τεκίλα, χρησιμοποιώντας ποικιλίες 3 ξύλων. Η μέθοδος έχει επιβραβευθεί με 4 διεθνή χρυσά βραβεία.
Η αρχική γεύση είναι η έντονη γεύση της μπλέ Αγαύης, που ενισχύεται από μια ευχάριστη αίσθηση μαύρου πιπεριού και με ένα τελείωμα φρέσκοκομμένου χόρτου.
Ταιριάζει με τα περισσότερα φαγητά της Μεξικάνικης κουζίνας, γιατί χάρη στην έντασή της, μπορεί και “επιβιώνει” στις έντονες, καυτερές γεύσεις, χωρίς να τις ανταγωνίζεται.