Το Chivas Collins: 2 x φέτες πράσινου μήλου (Granny Smith), 50ml Chivas 12yr, 100ml λεμονάδα, 50ml σόδα, 1 x ολόκληρη φέτα lime. 1. Τοποθετήστε τις φέτες μήλου στο κάτω μέρος του ποτηριού και ρίξτε το Chivas πάνω τους. Αφήστε το για λίγα λεπτά. Οι φέτες μήλου τοποθετούνται πρώτα για να αλληλεπιδράσουν με το whisky, απελευθερώνοντας έτσι τις φρουτώδεις νότες που χαρακτηρίζει το Chivas. 2. Γεμίστε με μεγάλα παγάκια. 3. Σιγά σιγά ρίξτε τη λεμονάδα. Τα εσπεριδοειδή εξισορροπούν τις νότες μελιού του whisky. 4. Ανακατέψτε το. 5. Συμπληρώστε με σόδα. Η σόδα κάνει το ποτό λιγότερο γλυκό και περισσότερο αφρώδες. 6. Γαρνίρετε με μια ολόκληρη φέτα lime και σερβίρετε με ένα ψηλό, διαφανές καλαμάκι.
Συστατικά: Νερο, Grain, Malt